Tag dig af dig selv først...

Vi er rigtig mange (især kvinder), der går rundt med en latent følelse af, at vi ikke slår til. At vi ikke er gode nok. Hvordan får vi gjort noget ved det? 

”Hvis der er noget her i livet, du gerne vil have – så må du selv gå ud at tage det!”. Der er den ind imellem skarpe melding jeg giver til mine klienter, børn, familie, kursister... når jeg bliver spurgt, hvordan man bliver bedre til at elske sig selv.

Det er jo lidt ærgerligt, hvis man havde håbet på, at der dumpede en mirakelkur ned fraoven. Men problemet er, at hvis først tanken om, at man ikke slår til generelt, har sat sig godt fast i overbevisningen, så kræver det en gedigen indsats at få tankemønstret vendt om igen. 

Den gode nyhed er imidlertid, at det sagtens kan lade sig gøre. ”Man siger, at det tager tre uger at ændre éns tanker og 10-12 uger at lære at vedligeholde en vane, så den bliver en automatiseret proces. Selvfølgelig falder man også i en gang imellem og gentager gamle mønstre og vaner, men det skal man ikke være så ked af. Det er bare en del af udviklingen, og man lærer en masse af det. Det er menneskeligt at falde i en gang imellem. Husk at det er her man finder sin læremester - de steder vi snubler.

Jeg arbejder med din/jeres selvkærlighed ud fra samtaler og meget lette overskuelige øvelser til dig. Krydret med elementer fra den positive psykologi.  

Seneste kommentarer

10.02 | 14:54

Kan ikke skrivesbedre, jeg fik konstateret stress for over 1 år siden; men er kommet helskindet igennem det ved at få hjælp hurtigst muligt.Det sværeste er nok, at ikke at få stress igen.

23.11 | 23:33

Tusind tak til alle deltagere der deltog på kurset omkring "Psykisk Sundhed og Optimal Trivsel". Hvor har det lært mig meget og jeg håber I har fået sat Jeres egen proces i gang...

Kh Aino

Del siden